Fy skäms!

Fy skäms på mig, så dåligt det uppdateras här. Inte ett ord sen i fredags, är på tok för dåligt. Helgen passerade iaf i rask takt som helger har en förmåga att göra. Lördagen var vi bara hemma, men söndagen var vi iväg på dop hela dan. Ett jätte fint och trevligt dop, och barnen uppförde sig exemplariskt hela tiden.

Igår var mormor här ett tag på dan. Jag skulle iväg till läkaren ett ärende vid 10, så mormor var snäll och tog ledigt och passade barnen. Så himla skönt när man nån gång kan åka iväg ensam, utan att ha alla med. Det går ju om inte annat så mycket fortare då. På eftermiddagen kom Anna och Emma ut och lekte en liten stund så vi hade sällskap hela dagen nästan.

Idag har vi inte gjort så mycket. Nolia ramlade imorse och hamnade med näsan först, rätt ner i golvet. Det blödde, och blödde, och blödde. Hon blev lite medtagen och satt länge i mitt knä, så vi satte på en film och satt i soffan allihop. Det fortsatte komma blod till och från hela dagen och svullnaden gick upp. Hon blev även väldigt tät i näsan. Vid 18 tiden ringde jag 1177 för att höra vad de tyckte.

Upp för koll var deras kommentar. Precis som jag misstänkte att de skulle säga. Självklart är det bra så att man kan utesluta septumhematom, vilket kräver ganska omgående behandling. Vi fick åka upp, trots att Nolia precis somnat för natten. Bättre en koll för mycket än en för lite. Väl uppe gick det hyfsat fort. Nolia längtade efter Ellie och Fabian och sa plötsligt “mamma, jag mår inte bra utan min Ellie!” Söta unge! Läkaren konstaterade att hon fått en relativt kraftig smäll på näsan, som är svullen men annars såg det ok ut. Skönt! Får se om hon ser ut som en riktig brottare imorgon!

20131119-221731.jpg
Jag och tjejerna imorse!

20131119-221818.jpg

20131119-221838.jpg

20131119-221847.jpg
Nolia hemma, Nolia på väg till doktorn och Nolia hos doktorn!

Nä nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon hoppas vi kunna gå till öppna förskolan både på förmiddag och eftermiddag, så vi kan leka, sjunga och pyssla lite!

One thought on “Fy skäms!

  1. Men åh stackars Nolia, men vad bra att ni åkte och kollade det. Bättre att vara på den säkra sidan. Hoppas svullnaden lägger sig snart.

    Bra med er annars? Kram kram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: