Sova i skolan

Idag har det gått i ett känns det som, även om vi inte gjort så mycket. Anna kom förbi och drack en kaffe på morgonen innan hon skulle till jobbet. Nolia hade ju tid hos specialist tandvården kl 13 idag i Uddevalla så jag gav dom lite lunch när Anna åkt och sedan gick vi ut i bilen. Det gick jätte bra hos tandläkaren. Nolia vågade öppna munnen och dom fick ta kort, kika med spegel och allting. Hon brukar inte vara förtjust i sånt annars när främlingar kommer för nära, men som sagt nu var hon så duktig.

Gick hyfsat fort och snart var vi på väg hem igen. Självklart somnade dom alla tre på vägen hem. Inte konstigt med tanke på hur sent de somnade igår och hur tidigt de vaknade imorse, och dessutom var de uppe inatt vid fyra. Efter det kunde jag bara inte somna om utan låg bara och vände och vred mig uppe i deras rum. Så tråkigt när det blir så för man behöver ju den där sömnen.

Jag väckte dom iaf direkt vi kommit hem och de var ju inte så populärt, men vi satte oss i soffan och läste lite så de fick vakna till. Sen fick de bli lite middag innan vi fick hoppa in i bilen igen. Sander hade ju sin kväll på skolan idag med tacos, filmkväll och sen få sova över. Inga syskon fick vara med så jag släppte av de små hos mormor som precis slutade jobbet men var så snäll så hon stannade kvar för att Ellie, Nolia och Fabian skulle få leka. Hon är förskollärare och det är såklart roligare att röja runt bland massa leksaker än hemma hos mormor och morfar.

Är så tacksam att jag har mina föräldrar som ställer upp så. Inte alltid helt lätt att få ihop vardagen annars. Även barnen avgudar sin mormor och morfar och det sista Fabian sa innan han somnade ikväll var – mamma, ja äjskaj dej. Å moffa med äjskaj ja. Söta unge!

Sander fick följa med Milton hem efter skolan eftersom jag var i Uddevalla då, men dom kom bort sen lagom till det började på skolan. Jag var där en timme tidigare och hackade, stekte och gjorde i ordning tacosen tillsammans med några andra föräldrar. Det var mycket uppspelta barn men tror alla var lika nöjda. Jag åkte vid halv åtta eftersom de små var trötta och behövde hem, men jag fick ett sms från Miltons mamma en stund senare, att alla krupit ner på sina madrasser och skulle kolla på en film. Får se hur trött han är Sander efter skolan imorgon!

På tal om trött ska jag också gå och sova nu. Imorgon ska vi upp tidigt och åka in till Edet för att lämna in bilen på en koll. Under tiden går vi till öppna förskolan och så hoppas jag bilen är färdig lagom tills det är slut.

20131024-223933.jpg
Taco tallrik på skolan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: