Öppnis gånger två

Idag har vi vart på öppna förskolan både på förmiddagen och eftermiddagen. Först i Hjärtum mellan 9-11, och sen bara hem och slänga in kyckling i ugnen så den fanns färdig till middag. Barnen somnade tyvärr till när jag grejade med maten och det straffade sig nu ikväll. Jag väckte dom efter bara en stund och de åt lunch innan vi åkte ner till Edet och öppnis där.

Sedan hem igen, stannade ute en stund medan det var uppehåll innan vi gick in och åt middag. Barnen käkade kyckling för glatta livet.

20131023-214824.jpg

Sen hade jag hoppats på att allt lekande hela dagen skulle göra att dom trots sin korta vilostund somnade i tid, men tji fick jag. De busades, krånglades, hoppades, bajsades (kan dom väl iofs inte hjälpa men) ja de höll på utan dess like fram till efter klockan nio. Ja Fabian kämpade sedan själv på in i det sista innan han kvart i tio gav upp för sömnen.

Imorgon ska vi till specialist tandläkaren i Uddevalla med Nolia, så dom ser att allt ser bra ut efter att hon ramlade förra året och fick dra två tänder. Sen är det en hem och fixa mat och iväg till Sanders skola där jag ska hjälpa till att fixa tacos och ordna tipspromenad för ungarna i hans klass. Efter maten ska eleverna sova kvar i skolan, så spänningen är på topp för Sander. Kommer nog vara en trött klass för deras stackars fröken på fredagen, hi hi.

Nä nu sängen! God natt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: