TGIF

Fredag eftermiddag och vi är ute i ett härligt, men väldigt kallt höstväder. Barnen leker och jag dricker kaffe. Har äntligen fått Fabian att behålla mössan på och till och med vantar ville han ha. Tidigare har han bara kastat mössan och tvärvägrat att ta den på igen, och jag har vart lite orolig över att hur det ska bli till vintern, men nu så.

Tidigare idag var vi på öppna förskolan och idag var det alldeles lagom med folk. Ljudnivån var behaglig och barnen lekte så otroligt bra med varandra. Till mina barns stora förtjusning var det två sångsamlingar idag. En innan vi fikade och sedan kom Ann-Chatrine från musikskolan och spelade och sjöng sista halvtimmen.

Tyvärr somnade tjejerna å vägen hem så vi får väl se när de tänker lägga sig ikväll. Å andra sidan är de ju fredag och visst kan väl dom få sitta med och mysa, men tyvärr sover dom så otroligt dåligt så det är liksom den enda lugna stunden på hela dygnet, den där när de somnar tidigt. Ja ja vi får väl se hur de blir. Imorse slog tjejerna till med att sova ända till sex, de har tyvärr vaknat vid fem ett tag nu. Gissa då vem som bestämde sig för att vakna 4:50 och sen bara ligga och sparkas, tjata och hålla på… Fabian som annars brukar sova längst av dom, var naturligtvis tvungen att vakna tidigt då. Vore ju synd om jag skulle få sova nångång…

20131018-180053.jpg

20131018-180115.jpg

20131018-180137.jpg

20131018-180154.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: