Vill inte ha vinter!

Här händer det inte så mycket att tala om just nu. Igår var vi en sväng hos Anna och Emma och lekte lite och sen blev det sängen tidigt för tjejerna som var så trötta och helst ville gå till sängs klockan 17, men jag lyckades hålla dom till nästan 19. Tyvärr sov dom dåligt sen under natten och höll på, och efter fem tyckte dom inte att det behövdes nån mer sömn. Gahh!

Vi åkte till öppna förskolan i Hjärtum imorse, efter att ha fått ringt och skällt på skolbussen som åkt innan tidtabellen nu igen. Fick bussen att vända och åka tillbaka men Manda kom för sent till första lektionen och så ska det ju inte behöva vara. På öppna förskolan var det rätt mycket folk idag, för att vara där. Vi brukar inte va så många men kul när det blir lite fler.

20131016-222657.jpg
Mys systrarna igår!

Nu har jag just vart ute med hunden och i luften kommer det små, små vita flingor. Jag vill verkligen inte ha vinter! Är så mycket som blir besvärligare då, och kallt och jäkligt blir det med. Nä detta gillar jag inte. Det lägger sig inte men kommer som sagt i luften och det är illa nog! Nä nu är det sova som gäller!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: