Idag började…

…älgjakten här så make och hund gav sig iväg tidigt. Ingen lycka idag dessvärre men det kommer ju fler dagar. Vi andra har vart hemma hela dagen, eller nä fick bli en supersnabb tur och retur till Edet eftersom bussen åkte ifrån Sander när han slutade skolan, men annars har vi vart hemma.

Anna och Emma kom ut och hälsade på oss en stund på förmiddagen och på eftermiddagen var vi ute och lekte så att dom skulle kunna hålla sig vakna. Var ett under att jag lyckades hålla Ellie och Nolia vakna i bilen när vi hämtade Sander men med mycket pratande så gick det. Klockan sex somnade de sen så gott båda två, men Fabian som bara sovit en kortis på fm höll låda ända till halv nio. Är dock skillnad på att ha alla tre uppe eller bara en.

Han är så rolig Fabian när Ellie och Nolia säger att han är deras lillebror. -nä ja inte lillebor, ja ponk, svarar han. (Han är ingen lillebror utan en pojk). Så frågar jag vems pojk han är och rabblar upp mamma, pappa, Manda, Sander, mormor, morfar osv. men han säger nä till alla. Vems pojk är du då? fråga jag till slut. – Ja egen ponk! Är du din egen pojk? frågar jag och får ett starkt -Jaaa! till svar. Han vet hur han vill ha det min älskade miniprins.

20131014-224358.jpg
Idag får det som omväxling bli lite matbilder i bloggen. Först vår frukost – mannagrynsgröt á la lchf. Så jäkla gott!

20131014-224516.jpg
Till middag blev det ugnsstekt korv med massa ost, broccolimos och coleslaw.

20131014-224641.jpg
En del säger att det skulle vara illa för barn att äta så här!?! Hur kan en naturlig kost, med bra kolhydrater väcka sådant motstånd? Men att barn äter stora tallrikar med socker (pasta) och köttfärssås tex det är bra!?! Tror inte någon förälder hade velat att barnen åt smågodis varje dag till frukost, lunch och middag ändå är det så mkt socker många serverar sina barn dagligen utan att ens tänka på det!

God natt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: